Sztárok

Pumped Gabo érettségizni készül

Sőt főiskolára is menne, tanulna, és diplomázna. Pumped Gabo rájött, hogy mivel szeretne foglalkozni, és jelen állás szerint nem rest lépéseket tenni ez irányba.

Mint az fórumokon vagy épp a Facebookon kommentáradataiban látható volt: kevesen gondolták úgy, hogy a kidolgozott testéről ismert Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes közönségkedvencek lehetnek a Nyerő Párosban, melyet Peller Anna és Lukács Miklós nyertek meg múlt pénteken. De így lett.

Pumped Gabo a műsor folyamán megvilágosodott. Szeretne sikeres lenni, és rájött, hogy ehhez tanulnia kell. “Gyerekkoromban nem dúskáltunk az anyagi javakban, anyukám nevelt fel minket a húgommal minimálbérből – magyarázta a Borsnak. – Belekezdtem pár vállalkozásba, de nem voltam sikeres. Az érettségit sem szereztem meg, terveim sem igen voltak, hogy mit szeretnék csinálni. Modellkedtem, autókat adtam el, de a műsor olyan motivációt adott, hogy visszamentem az iskolába. Májusban érettségizem.

Gabo azt is elmondta a lapnak, hogy szeretne elvégezni egy főiskolát is, később pedig szívesen tévézne. A műsorvezetés nem izgatja, sokkal inkább vonzza az operatőri munka, sőt vágóként is el tudja képzelni magát. Ha megnézzük, hogy honnan indult, és feltételezzük, hogy odaér, ahova szeretne, szép karriert futhat be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top