Sztárok

Nézz be Angelina Jolie és a gyerekei új otthonába

Hetekkel a válás bejelentése előtt kibérelte Angelina Jolie azt a malibui házat, amelyben jelenleg a gyerekeivel él. Az óceánparti ingatlan közel 12 milliót ér, és hatalmas fáknak köszönhetően nyugodtan élhet ott a színésznő a gyerekeivel, távol a kíváncsi szemek elől.

Angelina Jolie és Brad Pitt válásának minden részlete nagy port kavar, ami nem is meglepő. Néha olyan szürreális az egész, mintha csak egy filmforgatást mesélnének, különösen, amikor olyan videók kerülnek ki a netre, mint Angelina Jolie új otthonának felvétele.

Nézz be, Angelina Jolie és a gyerekei új otthonába

Itt van a ház belülről:

A légi felvételeken pedig jól látszik, hogy szépen elszeparált a környező házaktól az épület, ezért jó választás volt a színésznőtől. A meglepő inkább az, hogy hetekkel korábban bérelte ki a sztár, mint hogy bejelentette volna a válást.

Nézz be, Angelina Jolie és a gyerekei új otthonába

Eddig úgy lehetett tudni, hogy Brad Pitt gyerekbántalmazása, drog- és alkoholprobléma áll a háttérben, de ezek szerint a problémák jóval a reptéri incidens előtt kezdődtek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top