Sztárok

Nótár Mary: daganataom volt, pszichiáter kezelt

Sok találgatás volt mostanában, hogy mi van Nótár Maryvel, aki a közösségi oldalról is mintha eltűnt volna. Most egy videóüzenetben mindent tisztázni akart.

Mostanra sok történet kering Nótár Maryről, terhességéről hallottunk legutóbb. Akkor az énekesnő boldogan nyilatkozott, hogy nagyon várta már ezt a babát, és habár csak öt hetes terhes, nem tudta magában tartani az örömhírt. Ki gondolta volna, hogy közben élete legnehezebb időszakán van túl?

Most a Blikkhez eljuttatott videóüzenetben Nótár Mary olyan nehézségeiről beszélt, amelyekről eddig csak a közeli hozzátartozói tudtak.

Beszélt a szerződésbontásról, a szakmai életéről, aztán belekezdett egy részletes és meglepő vallomásba:

“Magamról annyit, hogy köszönöm szépen, jól vagyok, boldog vagyok, minden rendben van körülöttem, szeretet vesz körül. Viszont, voltak az életemben olyan nehéz pillanatok, amikor igazából el szerettem volna bújni a világ elől, sőt a világon sem szerettem volna lenni. Tavalyelőtt novemberben volt egy komoly műtétem, koncerten megsérültem, a mellkasomon keletkezett egy daganat, amit két hónapra rá meg kellett műteni, mert nagyon gyorsan nőtt” – mesélte az énekesnő, aki hozzátette, hogy utólag kiderült, jó indulatú volt a daganata. Ezt követően magánéleti problémái is voltak. “Sajnos belecsúsztam olyan dolgokba, olyan eszközökhöz folyamodtam, hogy oldjam a saját bánatomat és fájdalmaimat, amit aztán nagyon megbántam, és mélységesen szégyellem magam. Pszichiáterre volt szükségem, mert annyira kibuktam.”

Megállapították, hogy Nótár Mary idegösszeroppanást kapott, azóta pedig azon dolgozott, hogy rendbe jöjjön az élete, most elmondhatja magáról, végre újra boldog.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top