Sztárok

Hatalmas bókot kapott Radics Gigi

Az ország talán legjobb énekesnője dicsérte őt. Kovács Kati boldogan adta oda egy dalát Radics Giginek.

“Elképzelhető, hogy ezerszer jobb lesz, mint én” – közölte Kovács Kati a TV2 Mokkájában, miután kiderült, hogy a Sztárban sztár e heti adásában Radics Gigi az ő bőrébe bújik. Gigi a feladatot megtiszteltetésnek veszi, Kovács Kati szerint pedig roppant jól el is fogja végezni, még ha teljesen más habitusú előadó is, mint ő volt fiatalon. “Az ő dinamizmusa más… ő nyugodtabb ember… én tempósabb voltam” – magyarázta Kati a telefonban.

A két énekesnőnek egyszer volt már közös koncertje, ismerik egymást. Kati elmondta, hogy nyugodt szívvel adja oda fiatal kollégájának a dalt. A riportban Radics Gigi beszél arról is, hogyan érezte magát rövid hajjal az előző adásban, és hogy miért ragasztotta le a fülét.

Kovács Kati egyébként tényleg veszettül menő énekesnő. Írt neki lemezt az LGT, Demjén Ferenc és Szörényi Levente is. Előadóművészi munkásságáért Kossuth-díjjal és Liszt Ferenc-díjjal is kitüntették.

 Olvass még a Sztárban sztárról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top