Sztárok

Jolie és Pitt: döntöttek a gyerekek láthatásáról

Három fontos dologról kell megállapodniuk a bíróságon, de ezek közül biztosan a gyerekláthatás a leglényegesebb. Angelina Jolie és Brad Pitt válásában a hat gyerek nevelése jóval fontosabb kérdés, mint a több száz milliós vagyon felosztása.

Egy válást mindig a gyerekek sínylenek meg a legjobban, Angelina Jolie és Brad Pitt pedig három közös és három adoptált gyereket nevelnek. Köztük a legidősebb a 15 éves Maddox. Amikor Angelina Jolie beadta a válókeresetet, akkor egyéb, aggasztó híresztelések is napvilágot láttak, többek közt az, hogy Pitt ellen eljárás indul gyermekbántalmazási ügyben, mivel egy magánrepülőn egy családi balhét követően összeverekedett a kamaszfiúval. Az eljárás jelenleg tart (pedig már arról is beszéltek, hogy az FBI nem törődik vele), a New Zealand Herald viszont azt írja, hogy a színésznő nem akarja, hogy Pittet gyermekbántalmazással gyanúsítsák, és megjegyzik, hogy nem szívesen működik együtt a hatóságokkal.

http://ninelemons.tumblr.com/post/131740207046

Három fontos kérdés

Pittnek és Jolie-nak három fontos dologban kell megegyeznie a válás során:

  • Láthatás
  • Gyerektartás
  • Ingatlanok elosztása

A lapok szerint két évvel ezelőtti esküvőjük előtt nem kötöttek házassági szerződést, minek köszönhetően komoly anyagi vita is kialakulhat a bíróságon. Bennfentesek szerint mindezt másodlagos kérdésként kezelik, és sokkal fontosabb nekik a gyerekláthatás.

http://teenagedream1.tumblr.com/post/72369642164

Új otthon

Angelina Jolie már beköltözött egy Los Angeles-i házba a hat gyerekkel, és az is tudható, hogy Brad Pitt szintén a városban van, hogy közel legyen hozzájuk. A TMZ információi szerint az előbb említett három kérdés közül leginkább a láthatással kapcsolatos megegyezést erőltetik a felek, és egyelőre sikerült is tető alá hozni egy ideiglenes megállapodást. A New York Daily News írása szerint Brad Pitt először felügyelet mellett láthatja a gyerekeket, azaz egy pszichiáter figyelni fogja, hogyan fogadják őt, és miként töltik a közös időt.

A színész azt szeretné, hogy Jolie-val közösen neveljék a gyerekeket, azaz fele-fele időben kapjanak felügyeletet, arról viszont nem tudni, hogy az asszony erről miként vélekedik.

http://always-part-of-me.tumblr.com/post/96729787598

A távoli rokon gondolatai

Pitt és Jolie válásával kapcsolatban megszólalt Jennifer Aniston férje is, és kifejezetten a gyerekekre fókuszált, illetve finoman jelezte, hogy a sajtó és az emberek is leszállhatnak a krízisben lévő családról. “Elvált szülők gyerekeként pontosan tudom, milyen nehéz helyzet ez –  mondta Justin Theroux. – Megpróbáltatásokkal teli időszak ez nekik… az ő válásuknál sokkal fontosabb dolgok történnek a világban, amik nagyobb figyelmet érdemelnek. Érdemes azzal is foglalkozni, nem csak velük.” Pitt és Jolie egyébként nem nyilatkoznak, szeretnék csendben rendezni a soraikat.

Ez itt Angelina Jolie malibui bérleménye, Pitt itt látogathatja meg a gyerekeket:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top