Sztárok

Valkó Eszter: az egész élet egy verseny

Valkó Eszter végre visszatért a képernyőre, egy különleges műsor a SütniCake – Így lesz tökéletes a hétvégi desszert című vetélkedő műsorvezetőjeként, amiben hétről hétre kiváló cukrászok mérik össze tudásukat az RTL Klubon.
Valkó Eszter az NLCafénak elmesélte, hogy nagyon örül a lehetőségnek, mert ilyesmit még nem csinált, ez egy teljesen új feladat számára. Már nézni is jó, ahogy a lelkes cukrászok csodákat alkotnak. De elárulta azt is, hogy ő a cukrászkodás helyett inkább csak enni szereti a sütiket. Kitért arra is, hogy bár a Nyerő Párosban versenyzőként volt jelen, már ott is nagyon rosszul esett neki, amikor valaki távozni kényszerült a játékból, így, mivel az új műsor is egy versenyhelyzeten alapul, aggódik amiatt, hogy túlságosan a szívéhez nőnek a SütniCake versenyzői, és nehéz lesz számára, amikor el kell tőlük búcsúznia, de mint mondta: az egész élet egy verseny.
Valkó Eszter: az egész élet egy verseny
A beszélgetésünk során szó esett arról is, hogy a férje annyira élvezte a Nyerő Párost, hogy nem rég közölte vele, ha lehetne, egy trópusi nyaralás helyett ő inkább újra részt venne a játékban, mert annyira szerette a különleges feladatokat. Valkó Eszter is jól érezte magát a játékban, de azért voltak nehéz pillanatai, elárulta, hogy számára az egészben az az érzés volt a legjobb, amikor végre sikerült legyőznie a félelmeit.
Valkó Eszter: az egész élet egy verseny

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top