Sztárok

Tóth Gabi ezzel tett a férfiak kedvére

Tóth Gabi néhány hete úgy döntött, változtatnia kell a külsején. Most elárulta, miért érezte szükségesnek, hogy a sötét hajról világosra váltson.

Mi is írtunk Tóth Gabi új frizurájáró. Sötét hajszínét szőkére változtatta, és frufruja is lett. Az énekesnő gyakran változtat a külsején, nem újdonság, hogy szeret megújulni, de mégis miért épp most szőkült ki? 

A válasz az Instagram-generációt célzó új X-Faktorban rejlik. Az RTL Klub kérdésére Tóth Gabi azt mondta, az új hajszínével frissességet akart vinni a műsorba, és a három mentortársának is szeretett volna kedveskedni. “Meg kellett fiatalodnom e mellé a három nagyon modern és trendi srác mellé. Ezzel valahol nekik is kedveskedtem, hogy lássák, nem vagyok befásult mentorasszony a veteránok közül. Szerettem volna egyfajta frissességet az X-Faktorba!” – mondta.

 Tóth Gabi körül zajlik az élet, szinte minden az X-Faktor körül forog, emellett az énekesnőt jelölték a Cometre is, Ez vagyok én című dalával:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top