Sztárok

Lovaggá ütötték Rod Stewartot

És az erről készült videón úgy tűnik, nagyon izgult. A ceremóniát Vilmos herceg vezette, egy hatalmas karddal "sújtott" Rod Stewart vállára és fejére.

A 71 éves zenész évtizedeken át tartó jótékonysági tevékenységéért, illetve kimagaslóan sikeres és emlékezetes énekesi karrierje miatt kapta meg a lovagi címet. A ceremóniára felesége, Penny Lancaster és nyolc gyermeke közül a két legkisebb, Alastair és Aiden kísérte el.

Az ünnepség egyébként közel sem annyira magasztos, mint azt sokan hinnék, ugyanis a lovagi címekkel egyáltalán nem fukarkodik a Buckingham palota. Vilmos herceg előtt hosszú sor áll, egy-egy embert pedig maximum egy perc alatt elintéz –  viszont ez az egy perc elég némi eszmecserére is. Stewart elmesélte, hogy a zenéről váltottak pár szót. “Azt mondta, szerinte remek, hogy a mai napig így megyek előre, mire közöltem vele, hogy kénytelen vagyok, mivel nyolc gyerekem van. Gratulált a sikereimhez, én pedig elmondtam neki, hogy mennyire boldoggá tenne, ha az édesanyám és az édesapám is velem lehetett volna ebben a pillanatban.”

Skót származáshoz hűen Rod Stewart kockás nadrágban érkezett az ünnepségre.

(via BBC)

Olvass még Rod Stewartról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top