Sztárok

Radics Gigi vért izzad az érettségiért

Radics Gigi a tanév végén érettségizik. Kevés az ideje, és komoly küzdelem számára a tanulás, de fontosnak tartja a papírt, a továbbtanulás miatt is...

Radics Giginek, a Sztárban sztár legutóbbi kiesőjének nem jön rosszul, hogy egy kicsit több ideje lesz, ugyanis tanulnia kellene az érettségire. “Nyilván fontos, és készülök rá, de ez egy kemény küzdelem számomra. Rengeteget tanulok, vért izzadok az érettségiért, de nincs mese, a sok elfoglaltságom mellett is meg kell csinálnom. Ez egy alapdolog, azon vagyok, hogy meglegyen. Nem a kitűnőre hajtok, a jegyek egyáltalán nem érdekelnek, csak egy a fontos, hogy a papír a kezemben legyen” – mondta el a Blikknek Radics Gigi, aki még a Megasztár előtt kezdte a gimnáziumot, ám a műsor miatt halasztott egy évet, és azóta is spe­ciális tanrend szerint tanul az énekesnői teendői miatt.

Bár továbbra is az énekléssel szeretne foglalkozni, az érettségi azért is fontos számára, hogy továbbtanulhasson. “Úgy gondolom és érzem, hogy ez még egy jó pár évig lesz a fő foglalkozásom. De ha esetleg úgy döntenék, hogy azzal szeretnék foglalkozni, amit majd tanulok, akkor ahhoz egy komolyabb képzés kell, például egy egyetem. Az meg sajnos nem megy érettségi nélkül”  – mondta.

Radics Gigi  vért ízzad az érettségiért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top