Sztárok

Damu Roland egy étteremben dolgozik

Sőt, ha éppen van ideje, akkor gitárt vesz a kezébe, és két pörkölt meg egy kávé felszolgálása közt penget és énekel. Damu Roland a színpadra is visszatért, négy premier vár rá.

Egykori kommenteket idézve nagyjából azt lehet mondani, hogy Damu Rolandot egy agresszív, nőverő taplóként jellemezték, miután börtönbe került azért, mert bántotta Palácsik (Vajna) Tímeát. A színész 2015-ben szabadult a rácsok mögül, és azóta tényleg próbál jó útra térni. Vegán lett, letette a szeszt, és mivel gyermeke anyjával már nincsenek együtt, egy színészházba költözött. Aztán kitalálta, hogy a szomszédos étteremben fog felszolgálni és zenélni, amibe a tulaj némi ódzkodás után belement.

Damu Roland és Barna Barnabás. Azt tervezik, hogy Debrecenből Budapestre gyalogolnak.
Damu Roland és Barna Barnabás. Azt tervezik, hogy Debrecenből Budapestre gyalogolnak.

“Én színész vagyok, van róla diplomám. Az elmúlt húsz évben szinte minden álomszerepemet eljátszottam, nagy színházak színpadain léptem fel, dalokat írtam és írok, megszámlálhatatlan sorozatban szinkronizáltam, és én voltam annak idején a TV2 aranytojást tojó tyúkja. A Jóban Rosszban mellett minden celebes műsorba elhívtak. Akkor nagyon futott a szekér, de elcsúsztam – mondta Damu a Borsnak. – Végigjártam a pokol útját, de nem törtem meg, most is itt vagyok, élek, és játszom, mert ehhez értek. Azt szeret­ném, ha az emberek fejében újra az a Damu Roland jelenne meg a nevem hallatán, akit régen ismertek. Nem iszom alkoholt egy éve, lefogytam, húsz kilótól szabadultam meg. Jól érzem magam a bőrömben, az elkövetkezendő időszakban négy premier vár rám. És még egy-két ilyen közönségtalálkozó, amit nagyon élvezek csinálni.”

Damu Roland egyébként bal kézzel pengeti a gitárt. Ő is azzal pengette:

Egyéb hírek Damu Rolandról és Damu Edináról is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top