Sztárok

Lagzi Lajcsi duplával indít

Lagzi Lajcsit hamarosan két műsorban is láthatjuk a képernyőn, és mindkettőnek ő lesz a házigazdája. Lesz itt Dáridó, méghozzá duplán.

Szeptemberben bejelentették, hogy a TV2 csoport Lagzi Lajcsival és Fásy Ádámmal erősít, mostanra pedig a részletek is kiderültek. Lagzi Lajcsi duplán tér vissza, a mostani és a 18 évvel ezelőtti énje is látható lesz a képernyőn. Hogy hogyan lehetséges mindez? Péntek esténként a Dáridó Annóban a régi adásokat ismétlik, a TV2 csoporthoz tartozó Zenebutik csatornán futó Dáridó Klub azonban teljesen új lesz, épp most folynak a felvételei.

Lagzi Lajcsi a Mokka vendégeként elmesélte, hogy a műsor elsöprő sikere annak volt köszönhető, hogy nem akartak diktálni, hanem kiszolgálták a közönséget. Azóta is ezt tartja a legfontosabbnak, és a Dáridó Klubban is erre törekszik majd.

Dupla Dáridóval tér vissza Lagzi Lajcsi

Nosztalgikus volt Lagzi Lajcsi számára belenézni az első 1998-as adásba. Lajcsi hírneve ekkor a csúcson járt, nem volt olyan falu, város, ahol ne ismerték volna a nevét. A nosztalgiának persze voltak nehéz pillanatai is: Lajcsi ugyanis nehéz szívvel nézte, hogy akkor 40 kilóval több volt. A túlsúlynak azóta lőttek, Lajcsi éppen Molnár Anikót fogyasztja – szalonnával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top