nlc.hu
Sztárok
Hajas László exével jött össze Zsidró Tamás

Hajas László exével jött össze Zsidró Tamás

Nagyon rég volt már, hogy együtt voltak Dobó Katával, aki egy ideje Zsidró Tamással jár. Hajas László kertelés nélkül elmondja a véleményét exe és legjobb barátja románcáról.

Szeptember végén még azt nyilatkozta Dobó Kata, hogy “nem halhatok bele a szakításba”, egy héttel később pedig visszaköszönt a Best magazin címlapjáról, miután megírták, hogy egymásba szerettek Zsidró Tamással.

A színésznő még tavaly decemberben, egy év után szakított Anger Zsolttal, és utána amennyi időt csak tudott, a lányával töltött. “Úgy érzem, most mindenem megvan, amire csak vágytam, és egyelőre nem gondolok arra, hogy bővüljön a mi kis kettősünk Szofival – nyilatkozta nyár elején. –  Persze nem akarok egyedül megöregedni, de jelenleg nincs napirenden az ismerkedés.”

Hajas László exével jött össze Zsidró Tamás

A világ azóta fordult néhányat, Kata párja jelenleg Zsidró Tamás mesterfodrász, akit évtizedes barátság fűz  Hajas Lászlóhoz, aki még a házassága előtt élt együtt a nála 19 évvel fiatalabb Dobó Katával. Hajasnak egyébként Zsidró számolt be arról, hogy együtt vannak. “Bevallom őszintén, nagyon meglepett, amikor elárulta… – mondja Hajas. – Furcsán fogadtam elsőre, de nem azért, mert Kata a párom volt. Szó sincs féltékenységről vagy irigységről, csak furcsálltam… Aztán láttam, hogy boldog és mosolyog, és ez a legfontosabb.” Hajas hozzátette: várja már, hogy csináljanak valami közös programot, illetve megjegyezte, hogy szerinte Dobó és Zsidró személyisége és humora hasonló, és biztos benne, hogy megtalálják a közös hangot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top