Sztárok

Rendőrségi balhé az X-Faktorban

Elképesztő képsorokkal búcsúzott vasárnap este az X-Faktor. Jövő héten már az élő adásokkal tér vissza az RTL klub tehetségkutatója, de az utolsó 15 másodpercet látva, nem tudjuk, mi történik majd…

Eddig nem látott események történhettek az X-Faktorban. A tehetségkutató vasárnapi adásának végén – miután Puskás Peti is kiválasztotta azt a három énekest, akiket magával viszi az élő műsorokba – csak annyit láttunk, hogy a különc karakter, Petics Kristóf kijön a rendőrségről majd bemegy az RTL Klub székházába, ahol Schiwert-Takács Lászlóval, az X-Faktor kreatív producerével és Puskás Petivel  találkozott. Hogy miért kellett a rendőrségen járni? Miért hívták be ezután a székházba?  Minderről most, vasárnap éjszaka nem lehet tudni többet.

UPDATE: Azóta kiderült, hogy Kristóf egyik este elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Végül a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről. Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf felülkerekedett, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott az “ellenfelének”. Hogyan és mennyi időt töltött a rendőrségen? Lesz-e a büntetés? Kattints a legfrissebb cikkünkre!

 

Kristóf körül az X-Faktorban számos vita volt a mentorok között. Gáspár Laci rikácsolásnak nevezte a fiú produkcióját, és már a táborból is hazaküldte volna, amikor pedig Puskás Peti széket adott neki, újból hangot adott a felháborodásának. Peti viszont azt mondta, hogy hisz abban, hogy nemcsak egy jó hangra van szükség, hanem egyéniségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top