Sztárok

X-Faktor: így reagáltak a mentorok Petics Kristóf balhéjára

Még jóformán kezdetét sem vette az X-Faktor, máris óriási port kavart Petics Kristóf balhéja. Mint ahogy arról az NLCafé is beszámolt, az énekes verekedésbe keveredett, komoly, de 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott egy fiúnak. Hogy mit szóltak ehhez a mentorok? Mutatjuk!

Az X-Faktor.hu oldaláról kiderül, hogy a tehetségkutató különc versenyzője, Petics Kristóf október 11-ről 12-re virradóan, egy szórakozóhelyen belekötött néhány lányba. Mindezek után az egyik lány külföldi ismerőse Kristóf után ment, és a két fiú összeverekedett. Végül Kristóf kerekedett felül, és 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott. Az információk szerint a fiú ittas volt, és jelenleg is folyik ellene a rendőrségi eljárás.

Kristófnak az RTL Klub székházában is meg kellett jelennie, hogy találkozzon az X-Faktor  kreatív producerével, Schiwert-Takács Lászlóval, és mentorával, Puskás Petivel. Szerdán pedig bejelentették, hogy Kristófot kizárták a műsorból. 

Tóth Gabinak, Puskás Petinek, ByeAlexnek és Gáspár Lacinak megvan a véleménye, akik majd az X-Faktor.hu oldalon, egy videóban reagálnak a történtekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top