Sztárok

Berki arany vécépapírja miatt megy a cirkusz

Elég volt egyetlen csodásan csillogó arany vécépapír, néhány kis megjegyzés, és máris kész a baj. Berki Kirsztián mondjuk mestere annak, hogyan húzza ki a gyufát.

Tadam! Íme a kép, amin néhányan bepörögtek. Bár nem látunk Berki Krisztián fejébe, de hajlunk rá, hogy inkább csak a szokásos viccnek vegyük.

Azért jó néhányan nagyon is komolyan vették, hogy a műsorvezető arany vécépapírt használ, miközben – idézzük – “másnak kenyérre sem telik”, és ismét csak a “nagypofájú Berki arcoskodik”. Akadt azért, aki kiderítette, hogy a kép amúgy nem Berki otthonában készült, hanem egyszerűen csak egy netes fotó. Mégpedig a világ legdrágább vécépapírjáról, amelyet meg lehet rendelni. És még egy pezsgő is jár hozzá ajándékba. 

Értjük, hogy Berki Krisztián több milliós eljegyzési ajándéka után felmerül, hogy náluk a csapból is pénz folyik, de azért egy 303 millió forint körüli összeget talán még ő sem szórna el vécépapírra. Szóval, mindenki nyugodjon meg.

Berki arany WC-papírján te már ne dúld fel magad

 Olvass még Berki Krisztiánról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top