Sztárok

Gyermeket vár a győri sztárkézilabdázó

Váratlan bejelentést tett a Győri Audi ETO KC világklasszis norvég sportolója. Heidi Löke második gyermekével állapotos, ezért ebben a szezonban már nem lép pályára. A klub vezetősége gratulált a hír hallatán, de még nem tudják, ki játsszon majd a megüresedett pozíción.

Ma közölte a hírt a nagy nyilvánossággal a Győri Audi ETO SC norvég klasszisa, Heidi Löke, hogy szíve alatt hordja második gyermekét. A győri klub elnöke gratulált a hírhez, és jó egészséget kívánt Heidinek a várandóssághoz. A klubot váratlanul érte a hír, még keresik az embert, aki helyettesíteni tudja pozícióján Heidi Lökét.

“Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat” – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán Heidi Löke norvég klasszis kézilabdázó.

Heidi Löke olimpiai, világ és Európa-bajnok, valamint háromszoros BL-győztes, kétszer az Győri Audi ETO színeiben emelhette magasba a trófeát. 2011-ben a világ legjobb játékosának is megválasztották. 34 éves, egy gyermek édesanyja, Alexander 9 éves.

Olvass még az anyaságról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top