Sztárok

X-Faktor: párbajellenfelüknek drukkoltak a Jaggers tagjai

A Jaggers és Fejes Szandra párbajoztak az X-Faktor szombati adásában. Mind kiderült, ez különösen fájó pont volt mindannyiuknak, hiszen nagyon jóban vannak. Végül a Jaggersnek kellett távoznia. Ők meséltek nekünk az élményeikről.

A párbaj után a Jaggersnek kellett távoznia az X-Faktor első élő show-jából. A zenekar percekig nem figyelt se a rajongókra, se az újságírókra, miután megérkeztek az RTL Klub székházának előterébe, de ezért senki nem haragudott rájuk, ugyanis az volt a dolog oka, hogy hosszan és nagy szeretettel ölelgették egymást a párbajellenfelükkel, Fejes Szandrával.

X-Faktor: párbajellenfelüknek drukkoltak a Jaggers tagjai

“Születtek barátságok az X-Faktor-házban és a Szandival nagyon jóban lettünk. A sors fintora, hogy éppen vele kellett párbajoznunk. Azt lehet, hogy jobban sajnáltuk volna, ha ő esik ki – mondták a srácok mély egyetértésben, majd tovább meséltek. – Dmitrijjel is nagyon jóban vagyunk, ő például majdnem elsírta magát, amikor kiestünk” – mondták, de ők egyáltalán nem voltak letörve.

X-Faktor: párbajellenfelüknek drukkoltak a Jaggers tagjai

“Nyilván szerettünk volna egy picit tovább jutni, de ez is jó. Volt itt több ezer ember és mi tizenegyedikek lettünk. Így rengetegen hallották, hogy van a Jaggers, és él a rock and roll, így elértük a célunkat. Hogy hogyan tovább? Ez adott egy óriási lökést. Megyünk és dolgozunk tovább, és dolgozunk, dolgozunk, dolgozunk” – kaptuk a választ, de azt is megtudtuk, hogy mindezek előtt még elmennek és buliznak egy nagyot. Ezt azóta már egészen biztosan meg is tették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top