Sztárok

Így repteti Gáspár Laci a kisfiát

Noel csak nő, nő, nő, repül és mosolyog, Gáspár Laci pedig ahogy az egy büszke sztárapukától elvárható, posztol is róla.

Augusztusban született meg Gáspár Laci harmadik gyermeke. Noel ugyanolyan csoda, mint a többi gyerekem” – nyilatkozta akkor az X-Faktor mentora, akiről tudható, hogy annak ellenére, hogy már született három nőtől három gyermeke, még nem állna meg, hanem simán bevállalna egy negyediket is.

 

“Sajnálom, hogy nem ismertem hamarabb a feleségem, de sebaj, majd jön a negyedik gyerek, aki kislány lesz, és biztos vagyok benne, hogy Niki szépségét örökli” – nyilatkozta júniusban a Story magazinnak. Arról nem tudni, hogy a következő gyereke úton lenne, Gáspár Noel viszont két hónapos múlt, kapott egy Superman-dresszt, az apja elnevezte SuperNoelnek, és lefotózta. Ez az a kép:

Jujj,a SuperNoel! ???????????? #superman #supernoel #luckygaspar #gasparlaciofficial

Gáspár Laci (@gasparlaci) által közzétett fénykép,

Hoppá-hoppá, van videó is:

Gáspár Laci nem csak a fiáról és a munkájáról posztol képeket, az énekes a Chuck Norris-mémeket is szereti. Múlt hét hétfőről:

Sírok ????????????

Gáspár Laci (@gasparlaci) által közzétett fénykép,

(címlapkép: Gáspár Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top