Sztárok

Látványos sikerrel szaladt az első élő X-Faktor

A kereskedelmi célcsoportban minden más műsort elvert. Az X-Faktor lett a 44. hét győztese.

Az X-Faktor szombati első élő adása magabiztosan kezdett, hiszen a kereskedelmi célcsoportban mért 34,3 százalékos közönségarányával egyetlen csatorna sem tudott versenyezni. A vele szinte egy időben futó TV2-s Star Academy csupán 9,5 százalékot, míg a Párterápia című film 4,2 százalékot ért el a 18–49-es korosztály körében. Szombaton így a főműsoridőben 21,4 százalékpontnyi különbség volt az RTL Klub és a TV2 között az előbbi javára.

Így nem is volt kérdés, hogy a hét legnézettebb műsora a 18–49-es korosztály körében az X-Faktor első élő show-ja lett, ezt a címet sorozatban negyedik alkalommal szerezte meg az egy év kihagyás után visszatérő produkció. Ráadásul a 42. és a 43. héten szombaton és vasárnap is a legnézettebb adásokkal az X-Faktor büszkélkedhetett. A vasárnapi adások ráadásul magabiztosan nyertek a Sztárban sztárral szemben, ami a múlt héten 27,3 százalékos közönségarányt ért el, amely ezúttal is csak a második helyre volt elegendő.

Az X-Faktorból Balogh Eszter és a Jaggers távoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top