Sztárok

Az 57 éves Nyertes Zsuzsa fehérneműben a címlapon

Semmi plasztikai beavatkozás, nincsenek agyonretusálva a képek, Nyertes Zsuzsa tényleg úgy néz 58 évesen, ahogyan a Story magazin címlapján látjuk.

Keleti Éva fotográfus 85 képéből nyílt kiállítás nemrégiben, és az egyik fotón Nyertes Zsuzsa látható csipkefehérneműben és csipkeszegélyes harisnyában. Bár a kép 25 éve készült, most kiderült, hogy a színésznő méretei azóta sem változtak, és a Story magazin fotózásán ezúttal a saját fehérneműiben állt modellt. 

Az 58 éves Nyertes Zsuzsa fehérneműben a címlapon

“Nagymamakoromban is vetkőztetnek” mondta Nyertes Zsuzsa, aki néhány héten belül ünnepli az 58. születésnapját, de egyáltalán nem bánja, hogy a színpadon, a filmekben rendre lenge ruhában végzi.

Ahogy a Story magazin exkluzív képsorozatában látható szexis vörös, párducmintás fehérneműben, hálós “ruhában”, nem is kérdés, hogy ezt még mindig megengedheti magának. A méretei 25 éve változatlanok, és bár sokat törődik a megjelenésével, nem plasztikai sebészeknek köszönheti a mostani megjelenését. Részletek a Storyban. 

Az 58 éves Nyertes Zsuzsa fehérneműben a címlapon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top