nlc.hu
Sztárok

Götz Anna nem beszél Nyertes Zsuzsával

Nyertes Zsuzsa cserben hagyta Götz Annát, Böröndi Tamás özvegye nem beszél a színésznővel

Nyertes Zsuzsa nem támogatta Götz Annát a férje halála után.

Dúl a háború a Vidám Színpad és Straub Dezső között, mindkét fél mást állít az egymáshoz fűződő munkakapcsolatról. A történetbe beszállt most Nyertes Zsuzsa is, akinek állandó szerepei voltak a teátrumban, ám Böröndi Tamás halála óta nem hívták játszani. „Szerepekre van szerződésem a színházzal, és mindegyiket Börcivel és Dezsivel játszottam. Börci elment, Dezsőt leváltották. Nélkülük ezeket az előadásokat nyilvánvalóan nem játsszák, így nagy valószínűséggel rám sincs igénye a vezetőségnek” – kezdte a Story magazinnak.

Bevallotta, tudja, hogy nem volt ott Götz Anna mellett, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. „Az a hír járta, hogy felakasztottam magam a pszichiátrián. Ez a tragédia a barátnőmmel történt, muszáj volt tisztáznom, hogy élek és virulok, így a temetés napján nem tudtam Annácskánál aludni, mert hajnalban mentem az interjúra, és otthon szerettem volna készülődni. Tudom, hogy hibáztam. Cserben hagytam élete legnehezebb napján. Hiába mondtam, hogy az interjú után sietek hozzá, már mindegy volt. Onnantól süket fülekre találtam. Remélem, valamikor megérti majd, hogy egyszer az életben magamra és a karrieremre is gondolnom kellett” – mondta a lapnak Nyertes Zsuzsa.

story magazin

Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top