nlc.hu
Sztárok

Veszélyben a legendás Vidám Színpad

Dúl a háború Straub Dezső és Götz Anna között, odaveszhet a legendás Vidám Színpad

Böröndi Tamás halála mindent átírt, a színészek kétségbe vannak esve.

Az igazgató, Böröndi Tamás halála óta nincs béke a Vidám Színpad vezetésében. Sokan attól tartanak, hogy a művészeti igazgató, Straub Dezső és az özvegy, Götz Anna között dúló háborúskodásban végül odavész a legendás társulat – írja a legfrissebb BEST magazin.

Straub Dezső, Götz Anna

Háborúban áll Straub Dezső és Götz Anna (Fotók: MTVA / Zih Zsolt)

Böröndi Tamás egykori társulatában jelenleg forrnak az indulatok. Nemrégiben a művészeti igazgató, Straub Dezső úgy nyilatkozott, hogy Böröndi özvegye 3 hónapja fel sem veszi neki a telefont, és ezért kénytelen új társulatot verbuválni Budapesti Bulvárszínház néven. Úgy tudja, Götz fiatal kollégákkal kíván új bemutatókat tartani. A társulat tagjai ezzel szörnyen nehéz helyzetbe kerülnek, ugyanis előbb vagy utóbb választaniuk kell két szeretett kollégájuk között.

„Én most ott vagyok két ember között, mert Anna fájdalmát is átérzem, és Dezső tetteit is megértem. Csak reménykedem, hogy rendbe jöhet minden, hogy tisztázzák a dolgokat, most még lenne rá alkalom, csak nehogy már túl késő legyen. Ha Dezső új társulatot alapít, és az elindul, akkor már nehéz lesz megmenteni a Vidám Színpadot” – nyilatkozta a sztármagazinnak Nyertes Zsuzsa.

„A jövőkép gyönyörű volt, de a tragédia mindent átírt. (…) Az elmúlt hetekben inkább úgy láttam, a Vidám Színpad nem folytatódhat, legalábbis abban a formában, ahogy eddig működött, biztosan nem” – véli Beleznay Endre, aki ugyancsak számos produkcióban játszott a teátrumban.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best címlap 2021.06.11

Még több friss sztárhír az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top