nlc.hu
Sztárok

Mégsem válik Marsi Anikó és Palik László

Óriási fordulat Marsi Anikó és Palik László kapcsolatában, így döntött végül a házaspár

Kiderült, egyáltalán nem áll szándékukban beadni a válókeresetet.

Bár már biztosan nincs visszaút a kapcsolatukban, hivatalosan mégsem válik el Marsi Anikó és Palik László – értesült a Blikk

Marsi Anikó, Palik László

Marsi-Palik házaspárt állítólag nem érdeklik a válási papírok (Kép: nlc-montázs, Képek forrása: (b) TV2 / Tények – videó, (j) Sajtószoba)

„Nem arról van szó, hogy kibékülnek, csupán csak arról, hogy feleslegesnek érzik elindítani a jogi procedúrát. (…) Nem igaz az, hogy Anikó már válási papírokkal érkezett Dominikára! Ő mindössze annyit kért Lacitól, hogy amikor hazajönnek, már ne költözzön haza, válásról szó sem volt. (…) Szerintük az csak egy papír, ami semmit sem jelent” – mondta el egy, a TV2-höz közel álló informátor, aki azt is tudni véli, hogy a Marsi–Palik házaspárnak azért sem fontos a válás, mert nincsen közös vagyonuk sem.

„Az viszont biztos, hogy Anikó nem fog kibékülni Lacival, boldog, hogy sikerült békésen lezárniuk ezt a kapcsolatot” – tette hozzá a bulvárlap informátora.

Olvass még a Marsi-Palik házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top