Sztárok

A Szultána sztárja elvesztette élete szerelmét, Beren Saat nehezen élte túl

Törökország egyik legnagyobb sztárja a Szultána sorozat főszereplője, Beren Saat. Mindezt a sikert egy férfinak, mégpedig élete nagy szerelmének köszönheti, aki egy autóbalesetben vesztette életét.

Tehetségesnek és szépnek tartják, de nem csak ezek miatt lett Beren Saat az egyik legkeresettebb török színésznő. Állítólag van benne valami megfoghatatlan. “Ez az életszeretet. Én például nem veszekszem. Nem lépek le. Nem mondok olyat, amit megbánhatok. Mert tudom, hogy lehet, hogy nincs holnap” – mesélte mindezt a nálunk Kösemként ismert színésznő, aki ezt az életszemléletet vallja, amióta elvesztette élete szerelmét. 

A Szultána sztárja elvesztette élete szerelmét, nehéz volt az újrakezdés Beren Saatnak

Szultána sorozat sztárját annak idején a párja, Efe Güray biztatta arra, hogy valósítsa meg az álmát. 

“Efe életem szerelme, még a középiskolából. Három évig voltunk együnk. Barátság és szerelem is volt. Egy évvel fiatalabb volt nálam, de érettebb. Egy nap elém állt, hogy na gyere csak. Akkoriban rengeteg tehetségkutató versenyt rendeztek Törökországban, a dalversenyek után színészversenyeket is tartottak.” 

Kösem szultána szerepével nem csak Törökországban vált híressé
Kösem szultána szerepével nem csak Törökországban vált híressé

Másodikként végzett Beren Saat a versenyen, akkor a fellegekben járt. Néhány nappal később viszont elvesztette a szerelmét, ami az egész életét meghatározta. 

“Ez egy olyan szerelem, amit az életben még egyszer biztosan nem fogok megélni. Egy este hazavitt, én le is feküdtem, és néhány óra múlva a hullaházban láttam viszont. Egy barátja vezette az autót. Fiatalság, bolondság, sebesség. Közlekedési balesetet szenvedtek.”

A Szultána sztárja elvesztette élete szerelmét, nehéz volt az újrakezdés Beren Saatnak

Ezt követően Saat karrierje beindult, közben viszont nehezen talált vissza az életbe, ahogyan fogalmazott. Négy hónappal később már új barátja volt, de a fájdalmát nem tudta enyhíteni, pedig gyógyírt keresett.

Közben az Efével közös barátaik kiutálták a színésznőt a viselkedéséért. Efe édesanyjával azonban továbbra is tartotta a kapcsolatot, és máig rendszeresen beszélnek. Mindez komoly hatással volt a későbbi kapcsolataira is. 

“Nagyon sokáig nem tudtam komoly kapcsolatot létesíteni a férfiakkal. Nem hiszek abban, hogy a férfi-nő viszony egy sakkjátszma lenne. Én úgy élek, hogy »na lássuk, mit hoz a holnap«. Lepjen csak meg engem az élet olyasmikkel, amikről nem is álmodom. És őszintén, én nem is kutatom nagyon a dolgokat.”

Kösem szerelmi története is tele van fájdalommal
Kösem szerelmi története is tele van fájdalommal

Ma már boldog házasságban él a színésznő, de különleges alkalmakkor még mindig eszébe jut egykori nagy szerelme, aki állítása szerint megváltoztatta az életét. “Azt, hogy ma itt lehetek, Efének köszönhetem. Ő változtatta meg az életem folyását.”

A Szultána sztárja elvesztette élete szerelmét, nehéz volt az újrakezdés Beren Saatnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top