Sztárok

VV8: Istenes Bence választotta szét a balhézó Való Világ-játékosokat

Ekkora balhét még nem láttunk a VV8-ban. A vasárnapi párbajon Tivy és Krisztián harcolt egymással. Tivy végig ugrált, ordított, és a tőle megszokott stílusban kutyázott. A párbajt végül Krisztián nyerte, de amikor felállt, hogy visszainduljon a villába, nem várt dolog történt, amiben Istenes Bencének is szerepe volt.

Már az egész VV8 párbaja alatt Istenes Bencére jutott, hogy próbálja az ordítozó VV Tivyt és a szerényebben visszaszólogató VV Krisztiánt megfegyelmezni. A műsor végére azonban teljesen elszabadult a pokol. Az egész párbaj egy csodálatos Mónika Show-múltidézőbe csapott át, ahol Istenes Bencének jutott a kidobó szerepe.

VV8: Istenes Bence választotta szét a balhézó Való Világ játékosokat

Történt ugyanis, hogy amikor Krisztián elindult, hogy átvegye a védettséget jelző lila kendőt, Bencétől, és visszatérjen a villába, Tivy a hátsóját csapkodva ordibálta neki, hogy “börtöntöltelék”. Erre Krisztián már annyira felhúzta magát, hogy főműsoridő ide vagy oda, bedobta a “ha kint leszek, szétb****lak” válaszát, majd elindult Tivy felé. 

VV8: Istenes Bence választotta szét a balhézó Való Világ játékosokat

Ekkor jött A HŐS Istenes Bence, és nyugalomra intette Krisztiánt, majd szépen kikísérte az ajtón, amíg a stúdióban majomként ugráló Tivy tovább óbégatott.

via GIPHY

Akik kíváncsiak, videón is megnézhetik ezt a csodálatos eseményt:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top