Sztárok

Stohl Andrást jól helybenhagyták a Válótársakban

Mondjuk, ebben semmi meglepő nincsen, csak az, hogy idáig kellett várni rá. Stohl András jól viselte a megaláztatást, a Válótársak előzetesét elnézve nem ez az utolsó ilyen csapás az önérzetére.

Ma a Barátok közt után látható a Válótársak második évada, és rögtön az első rész elején felpörögnek az események.  De, ha belenézünk az összefoglalóba, akkor ez borítékolható volt. 

A Stohl András által megformált Sáfár Bálint, az RTL Klub Válótársak című sorozat nőcsábásza egy liezon miatt pórul jár. A második évadban ugyanis egy féltékeny katona jelenik meg Bálint puccos irodájában, és egy hatalmas ütéssel leteríti, mert elcsábította a csaját. Mutatjuk a jelenet:

Stohl Andrást jól helybenhagyták a Válótársakban
Stohl Andrást jól helybenhagyták a Válótársakban

Valószínűleg a nézőkben is ugyanolyan reakciót vált majd ki ez a jelenet, mint ahogyan Bálint sorozatbeli barátai és lakótársai viszonyulnak a helyzethez. De ne rohanjunk ennyire előre, este minden kiderül. 

Addig itt egy kis ízelítő a második évad első részéből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top