Sztárok

Ki nem találnád, hogy miket csinál Lilu a Keresem a családom forgatásai után

A Keresem a családom stábjával Lilu 95 ezer kilométert tett meg levegőben és 26 ezret szárazföldön. A műsorvezető mindig hoz valami apróságot, valami igazi "kincset" útjairól a kisfiának. De vajon sikerült-e valami igazán különleges dolgot beszereznie magának a családegyesítő műsor forgatásai alatt?

Lilu, a Keresem a családom műsorvezetője azt mondja, ha önmagának keres apró “kincseket”, akkor a szépségápolási üzleteket és azok különlegességeit veszi célba. “Ausztráliában találtam egy kenőcsöt, amire a helyiek felhívták a figyelmemet, hogy mindenképpen szerezzek be belőle. Őspapaya enzimből készült, és az összes csípésre, szúrásra, sebre jó. A kisfiam szája gyakran kirepedezik és semmi nem használt rá eddig, viszont ha ezzel a kenőccsel bekenjük, egy órán belül rendbe jön” – mesélte Lilu, aki ritkán sminkel, de az utazásai alatt egy szempillaspirál, rúzs és arcpirosító mindig van a táskájában.

A Keresem a családom egyik Dél-Amerikai forgatása alatt azonban ezektől is megvált, hogy ottani kollégájának kedveskedjen. “A külföldi forgatásokra sminkest nem viszünk magunkkal, ezért bármerre járunk, a helyi szakemberek segítségét kérjük.  Peruban az állami televízió sminkese, egy nagyon kedves fiú volt a segítségünkre. Őt annyira megkedveltem, hogy a sminktáskám teljes tartalmát neki ajándékoztam. Ugyanis ő csak kevés eszközzel tud dolgozni, a legtöbb termék, amit nálunk látott, Peruban szinte beszerezhetetlen. Nagy volt az öröm, hiszen olyan dolgokat fogott a kezébe, amit azelőtt soha, biztos vagyok benne, hogy azóta is nagy becsben tartja a tőlem kapott márkás sminkes felszerelést” – mondta Lilu, akinek fotóalbumát itt nézheted meg!

A Keresem a családom következő része kedden este a Barátok közt után!Fotó: RTL Sajtóklub/Keresem a családom

Fotó: RTL Sajtóklub/Keresem a családom

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top