Sztárok

Szakított a sikerért a Miss Universe győztese, Bódizs Veronika

Bódizs Veronika középkorú barátja nem vette jó néven, hogy a lány jelentkezett Vajna Timi szépségversenyére, a Miss Universe 2016-ra, ezért vége lett a kapcsolatuknak.

 Bódizs Veronika lett a Miss Universe Hungary 2016 győztese. A lánynak nagyon fontos volt a verseny, a párkapcsolatát is feláldozta érte. “Komoly kapcsolat volt a miénk, másfél évig voltunk együtt. Sajnos többször veszekedtünk, szerintem az tette fel az i-re a pontot, hogy közöltem vele, indulok a Miss Universe Hungaryn. Ő ugyanis kijelentette, nem szeretne médiafelhajtást maga körül, én viszont mondtam, hogy örülnék, ha megismernék a nevem. Azután nem beszéltünk többet, vége lett” – mondta a Blikknek a szépségkirálynő, aki volt szerelméről nem árult el többet, azt viszont igen, hogy az idősebb férfiak társaságát kedveli. “Jobban szeretem, ha egy férfi idősebb nálam, az előző barátom is középkorú volt. Szerintem ez azért van, mert a fiatalok keresik magukat, véleményem szerint 35 körül kezdenek el megkomolyodni” – mondta Bódizs Veronika, aki az RTL Klub társkereső műsorában is feltűnt korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top