Sztárok

Ennyit még sosem trollkodtak Csonka Andrással

Nem kímélik a barátai Csonka Andrást. Az énekes-színésznek a napokban jelent meg az új lemeze, amivel pillanatok alatt a gúny céltáblájává vált.

Két dolgot borítékolni lehetett Csonka András új lemezével kapcsolatban. Az egyik, hogy biztosan rajta lesz a Ding-ding-dong című szerzemény, a másik pedig, hogy emiatt bőven kap majd hideget-meleget. Sokakat meglepett, hogy barátai enyhe iróniával, de elkezdték cikizni az énekest.

Bandi egyik ismerőse házi kedvenceivel együtt fotózta le a CD-t, és megjegyezte, nem lehet azt mondani, hogy a kutyát se érdekelné az új korong.

Enyit még sosem trollkodtak Csonka Andrással

Zenésztársa, Gábriel azt írta, hogy a Ding-dong mellett még dalok is vannak rajta. Ez a slágerre nézve nem túl hízelgő.

 A Játékszínben az egyik dolgozó azzal kezdett tréfálkozni, hogy már a csapból is Bandi dalai folynak, Farkas Zsoltika, a Sztárban sztár +1 kicsi indulója pedig édesen szundikál a lemez hallgatása közben.

Enyit még sosem trollkodtak Csonka Andrással

A lemez egyébként már a megjelenése előtt vicc tárgyává vált. Gálvölgyi János és Benedek Miklós egy a békebeli kabarékat idéző videóval segítette a CD népszerűsítését, már amennyiben az a megjegyzés, hogy poháralátétnek jó lesz megfelelő reklámszlogennek tekinthető.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top