Sztárok

Jennifer Aniston: ezért nem működne ma a Jóbarátok

A kilencvenes évek hatalmas sikerű tévésorozatának egyik főszereplője egy interjúban kifejtette, miért lenne elképzelhetetlen, hogy a hat New York-i fiatal közösen lógjon.

Jennifer Aniston, aki Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mellett a Jóbarátok sztárja volt, a Lorraine című beszélgetős műsorban mesélt a szitkom forgatásához kapcsolódó emlékeiről.

Jennifer Aniston manapság inkább filmekben utazik
Jennifer Aniston manapság inkább filmekben utazik

A színésznő elmondta, hogy a szereplőgárdával és a stábbal remekül megértették egymást, sokat nevettek a felvételek során. Persze, kellemetlen pillanatokból sem volt hiány, főleg, hogy a Jóbarátok felvételei közönség előtt zajlottak.

Arra a kérdésre azonban, hogy mi a helyzet a Jóbarátok esetleges újbóli összetrombitálásával, Aniston érdekes választ adott:

“A helyzet az, hogy nem tudom, mennyire működne a dolog, nem tudom, mit csinálnánk, ha együtt lennénk – mondta a Jennifer Aniston. – Volt valami nosztalgikus abban az időben, amikor az arcunk még nem volt hozzáragasztva a telefonunk képernyőjéhez és nem a Facebookot meg az Instagramot bújtuk folyamatosan. Csak ültünk egy szobában vagy egy kávézóban, és beszélgettünk.”

Tagadhatatlan, hogy fura lenne, ahogy Rachel a Pinterest-oldalát szépítgeti, Joey pedig tinderezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top