nlc.hu
Sztárok
Megvan, hol folytatják Sebestyén Balázsék

Megvan, hol folytatják Sebestyén Balázsék

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri pénteken személyesen jelenti be egy sajtótájékoztatón, hogy hol, mikor, és milyen formában folytatódik a reggeli műsoruk. A Bors azonban már most tudni véli a választ.

UPDATE: Sebestyén Balázsék pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartottak.

Bejelentették, hogy új néven, a Rádió1-nél folytatják tovább a Morning Show-t (Reggeli show-t). A bejelentést itt nézhetitek meg:

A Morning show műsorvezetői három, egymástól független forrás szerint is az Andy Vajna tulajdonában álló Rádió 1-gyel állapodtak meg – írja a Bors. Sebestyén Balázs korábban több műsorban, többek között az Esti frizbiben és a Házon kívülben is elmondta, jó a kapcsolatuk Andy Vajnával, és nem tartja kizártnak, hogy együtt dolgozzanak. Ugyanakkor azt mindig hangsúlyozta, csak olyan helyre mennek, ahol a műsorkészítésbe senki nem szól bele, és szabadon elmondhatják a véleményüket.

Ha minden igaz, az is előfordulhat, hogy már hétfőn reggel újra hallhatjuk Sebestyén Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit az éterben. 

Fotó: facebook.com/MorningShow.hu
Fotó: facebook.com/MorningShow.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top