Sztárok

Sebestyén Balázs “nívótlan” és “gyerekes”

A Class FM-től távozó, a Rádió 1-hez igazoló Sebestyén Balázst az MTVA közleménye szerint sosem kívánták felvenni a Petőfi rádióhoz. A közmédia által kiadott közleményben nívótlannak nevezik a népszerű rádiós humorát.

Miután a mai napon kiderült, hogy Sebestyén Balázs és műsorvezető-társai Vadon János és Rákóczi Ferenc is a Rádió 1-hez igazolnak, az Index az MTVA-hoz fordult, hogy megtudja, a Petőfinél nem érdeklődtek-e a Reggeli Show néven folytatódó Morning Show-t készítő rádiósok leigazolása iránt.

Az MTVA Sajtóosztálya által kiadott közleményben azt írják, a Petőfi rádió soha nem kereste meg és nem tárgyalt Sebestyénnel a Morning Show-val kapcsolatban.

“Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával összeegyeztethetetlen, nívótlan viccelődéseit, így soha, ötletszinten sem jutott senkinek sem eszébe, hogy vele kellene erősíteni a Petőfin” – áll az Index szerkesztőségéhez eljuttatott közleményben.

Sebestyén Balázs a csatornaváltásról szóló sajtótájékoztatón (Fotó: Vörös Szilárd)
Sebestyén Balázs a csatornaváltásról szóló sajtótájékoztatón (Fotó: Vörös Szilárd)

Az MTVA Sajtóosztálya szerint “senkiben sem merült föl a Petőfi döntéshozói közül, hogy leigazoljunk egy olyan figurát, aki egyik reggel a gólyatábori erőszak áldozatain poénkodik, aztán pedig napról napra másoknak szólogat be, a lehető leggyerekesebb, erőltetett moralizálás kíséretében”.

A rádiósok erre reagálva azt írták, hívták őket több rádióhoz, többek között a Petőfihez is, igaz, utóbbihoz csupán nem hivatalos csatornán keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top