Sztárok

Stohl András az ágyjeleneteiről vallott

Stohl András nem szégyenlős. Kendőzetlenül beszélt az érzéseiről a Válótársak ágyjeleneteivel kapcsolatban, amikből szinte minden új részre akad néhány.

A Válótársak második évadában is kiemelt szerepet kapnak Stohl András ágyjelenetei, amikből bizony bőven akad.  A színész elmesélte, hogyan viszonyul mindehhez. “Szeretném, hogy minél hamarabb meglegyünk a kényes részekkel és szerintem én jobban megkönnyebbülök, amikor megvan a jelenet, mint a női partner. Ebből is érezhető, semmi élvezet nincs ezekben a forgatásokban, ez színtiszta meló” – mondta el a színész, aki humorral próbálja oldani a feszültséget a kényes részeknél, írja a Blikk.

Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában azt feszegette, mennyire kell titkolnia érzé­seit egy-egy csinos kolléganővel forgatott pikáns ágyjelenetnél. “Nincs szükség erre, mert eszünkbe sem jut a vágy” – jelentette ki Stohl András.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top