Sztárok

Görbicz Anita második gyerekéről beszél

A sztárpár első közös gyermeke, Boldizsár már másfél éves. Azt tervezik, hogy a közeljövőben egy kistestvér is érkezik mellé.

Az egykori sztárfocista és a kézilabdázó a második gyerekről beszéltek nemrég. Anita elmondta, hogy egyelőre nem döntötték el, mikor, az még a jövő zenéje. “Tervben van, de azt még nem tudjuk, hogy mikor. Egy ideig még Boldizsárt szeretnénk kiélvezni” – mondta Anita, majd Ottó kontrázott: “Mondjuk sokat nem kéne már várni vele!”

2011 elején derült ki, hogy Vincze Ottó és Görbicz Anita egy pár, noha ezt ők nem így tervezték. A kapcsolatukat eleinte titkolták, azonban ahogy az lenni szokott, pár hónapon belül már mindenki tudott róla.

 2015 júniusában született meg a kisfiuk, Boldizsár, aki már az anyukája meccseire is kijár. “Mindig is szerettem volna, ha a fiam ott van a lelátón. Még ha kicsi is, és nem ért belőle sokat, számít az, hogy kinézhetek rá.”

With my little boy ♥ #love #son #family #time

Anita Görbicz (@agorbicz13) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top