Sztárok

Rendhagyó feladatot kapott Hujber Ferenc

Ha rangsorolni kellene, nyilván úgy vélte, hogy előbb kérnék fel Rómeó szerepére, mint arra, amivel kisfia szembeállította. Oké, a konkrét kívánság a Jézuskának szól, de most hagyjuk a fantasztikumot, és szorítkozzunk a felnőttes tényekre, miszerint Hujber Ferencnek szokatlan ajándékot kell beszereznie.

Egy jó apuka segít a gyerekének levelet írni, különösen ha a levél tárgya a karácsonyi ajándék, a címzett pedig a Jézuska. Így tett a balhés színészből felelősségteljes családfővé vedlő Hujber Ferenc színművész is, akinek mindennapjait egész sűrűn rögzíti az Édes Élet kamerája. 

Hujber leült kisfia, Noel mellé, és átnézte a Jézuskának címzett levelet. A kisfiú pedig elkezdte felolvasni: 

– Kedves Jézuska! Szeretnék kérni egy tűzoltós legót.

Tűzoltós… ez hosszú “ó”… – szólt közbe Hujber, és hozzátette, hogy a Jézuska nem nyelvtannáci, de azért figyeli a helyesírást.

Egy drónt – folytatta Noel. – Egy csakratisztítót.

– Csakratisztítót? 

– És kérek szépen egy walkie-talkie-t. 

Hujber innentől kezdve lamentál egy keveset, hogy Noel vajon mivel fog sokat játszani, majd megjegyzi, hogy a csakratisztító nem játék, és azt mindennap fogják használni. “Az életünkhöz kell” – szögezi le. Fiát nagyon érdeklik a kövek, Noel el is mondja, hogy volt egy csakratisztító karkötője, de az elveszett a házban, ezt szeretné valahogy pótolni.

Hujber Ferencnél régen napi fél liter tömény alap volt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top