Sztárok

Sarka Kata rákattant Sebestyén Balázsékra

Sarka Katának sem volt könnyű az elmúlt két hét. Ugyanis Hajdú Péter gyermekeinek anyja is nagy rajongója a Morning show-nak (Reggeli show), így alig várta, hogy Sebestyén Balázsék visszatérjenek.

December 5-én hétfőn szólalt meg újra a Morning show, immár Reggeli show címmel – hogy Sebestyén Balázséknak miért kellett megváltoztatniuk a műsor nevét, arról itt írtunk korábban –, és az első nap annyian próbálták meg online vagy applikáción keresztül hallgatni Balázsékat, hogy olykor akadozott az adás. A műsor rajongói között van Sarka Kata is, aki korábban kelt fel az szokásosnál azért, hogy kedvenceit hallgathassa.

“A Reggeli Show miatt 30 perccel előbb felkelni, hogy hallhassam az első megszólalást?! Talán ez a Morning show-függőség!” – írta ki a Facebookra még hétfőn Sarka Kata. Neki és minden rajongónak üzenjük, hogy totálisan átérezzük, amit mond. Jó hír is van, mert kedden már hibátlanul működött az online, applikációs rádiózás is.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top