Sztárok

Ezek a sztárok ápolják a lelkünket idén karácsonyi koncertjeikkel

A karácsonyi koncert lassan olyan hívószóvá válik, mint a kézműves szó odahelyezése bármilyen étel vagy ital neve mellé: egyszerűen mindent el lehet adni vele. Sok magyar sztár tudja is ezt, és jó kis karácsonyi koncerttel indítják be a bennünk élő Merry Little Christmast.

Antal Tímea karácsonyi akusztikus koncertje

Mikor: december 14-én
Hol: Spinoza Színház
A kis híján X-Faktor győztes Antal Timiről rég nem hallottunk már, a mostani koncertjének pedig nem csak egy kis karácsonyi danolászás az apropója, hanem lemezbemutatót is kapunk a pénzünkért. Az ünnepi hangulathoz hozzájárul, hogy az élő zenekari kíséreten felül még egy vonóshármas is kíséri Timit.

Szekeres Adrien szimfonikus ünnepi koncert

Mikor: december 15-én
Hol: Avilai Szent Teréz Templom
Szekeres Adrienről az utóbbi években főképp csak karácsony környékén hallani, amikor épp az újabb ünnepi nagykoncertjére készül. Az énekesnő ezúttal egy elég extra helyszínen, egy templomban kényezteti majd rajongói hallójáratait, hogy kicsit feledtesse mindnyájunkkal a decemberi rohanást. A koncert egyben lemezbemutató is lesz, melyen a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar kíséri majd Adrient.

Sztárkarácsony

Mikor: december 19-én
Hol: Budapest Kongresszusi Központ
Akik önmagukban esetleg nehezebben bírnának megtölteni egy nagy koncerttermet, azok összefogva próbálnak meg behúzni minket némi ünnepi danolászással. Varga Miklós jó eséllyel énekelni fog a vén Európáról, Vikidál Gyula hangján megszólalhat a magyar ősrock, Kalapács József elhozza nekünk a metál karácsonyt, Takáts Tamás megmutatja az ünnepek bluesos arcát, a fiatalabbaknak meg ott lesz Tabáni István, Vásáry André, Oláh Ibolya valamint a Balássy Betti-Varga Feri duó, és persze sokan mások.

Ezek a sztárok ápolják a lelkünket idén karácsonyi koncertjeikkel

Bereczki Zoltán: Karácsonyi koncert

Mikor: december 19-én
Hol: Pesti Magyar Színház
Az ember, aki mindent el tud énekelni, és bárkinek be tud öltözni a karácsonyi koncertjén valószínűleg hanyagolni fogja a női ruhákba bújást – és új kedvencét is otthon hagyja – viszont a popdalai és musicalslágerei mellé jó néhány karácsonyi örökzöldet is beemel a repertoárjába, ha már ünnepi nagykoncert ez, vagy mi a szösz.

Varnus Xavér és Rhoda Scott karácsonyi arénakoncert

Mikor: december 19-én
Hol: Budapest Sportaréna
A világ egyik legismertebb jazz/gospel orgonistája, Rhoda Scott társult be Varnus Xavér mellé, hogy együttes erővel orgonálják széjjel a Budapest Sportaréna színpadát, ahol az ismert klasszikusok mellett természetesen karácsonyi dallamok is felcsendülnek majd.

Winter Wonderland – Karácsonyi koncert Sinatra dalokkal

Mikor: december 22-én
Hol: Budapest Sportaréna
Önjelölt Frank Sinatrakkal (Vastag Tamás, Gájer Bálint, Kocsis Tibi…) nálunk Dunát lehetne rekeszteni, így nem tűnik olyan elvetemült ötletnek egy Frank Sinatra-dalokból összeállított ünnepi koncert, hiszen a mester amúgy is bajnoka volt a karácsonyi himnuszoknak. A fent említett előadókon felül fellép még Malek Andrea, Szulák Andrea és Lányi Lala is, persze a teljesség igénye nélkül.

Nyári Károly karácsonyi koncertje

Mikor: december 26-án
Hol: Budapest Kongresszusi Központ
Énekes-zongorista fronton hazánkban nem Elton John, hanem Nyári Károly a király. Az előadó idén ünnepli harmincadik esztendejét a reflektorfényben, és egy karácsonyi nagykoncerttel teszi fel a koronát a jubileumi évre, ahol lányai, Aliz és Edit mellett Malek Andrea lesz a fő sztárvendég, a kíséretben pedig a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar tagjai foglalnak helyet.

Ezek a sztárok ápolják a lelkünket idén karácsonyi koncertjeikkel

Fenyő Ünnep

Mikor: december 27-én
Hol: Budapest Sportaréna
A jampik is szeretik a karácsonyt, amire a bizonyíték maga Fenyő Miklós – az unokájához ezúton is gratulálunk –, akinél már régi hagyomány, hogy a nyári szabadtéri koncertje mellé télen is összehívja az ország rock and roll arcait, hogy együtt twisteljék át az ünnepeket. Csókkirály, Hotel Menthol, Made in Hungária és persze még rengeteg örökzöld lesz újra hallható, és a sok sztárvendég közül az egyik Bereczki Zoltán lesz, aki amúgy szólóban is karácsonyi koncertezik.

Ezek a sztárok ápolják a lelkünket idén karácsonyi koncertjeikkel

Caramel ünnepi koncert

Mikor: december 27-én
Hol: Vígszínház
Az ország egyik legjobb férfihangjának tulajdonosa idén ősszel országjáró turnéra indult, és a tíz megállós parádézás utolsó állomása a Vígszínházban tartott ünnepi koncertje lesz. Ha szükségünk van egy lélekdonorra karácsony idején, akkor Caramel koncertje a lehető legjobb választás, ráadásul a művész van olyan nagylelkű, hogy nemrég megjelent életrajzi könyvét is dedikálni fogja az eseményen.

Ezek a sztárok ápolják a lelkünket idén karácsonyi koncertjeikkel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top