Sztárok

Klapka György nem megy ki Mary Zsuzsi sírjához

Már öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi véget vetett az életének. A gyerekei látogatják a sírját, de a volt férje, Klapka György nem hajlandó odamenni.

Idén lesz öt éve annak, hogy szenteste napján önként vetett véget életének Klapka György egykori felesége és szerelme, Mary Zsuzsi. Az énekesnőnek és a vállalkozónak négy közös gyermeke született, és bár válásuk botrányosan végződött, Klapka György mégis mindig hatalmas szeretettel beszélt egykori feleségéről, akinek nem is bír kimenni a sírjához.

“Soha nem megyek ki a sírhoz! Inkább csak a gyerekek látogatják, de ők rendszeresen visznek virágot. Számomra az a földkupac nem szent, nem méltó Zsuzsi emlékéhez. Én inkább belül, a lelkemben emlékszem rá, és ilyenkor, karácsonykor otthon is mindig gyertyát gyújtunk érte. Nosztalgiával a szívemben emlékszem vissza az együtt töltött évekre”  mondta el Klapka György a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top