nlc.hu
Sztárok

Klapka Dennis temetése

Eltemették Klapka Dennist: nem nyugodhat édesanyja, Mary Zsuzsi mellett

Klapka Dennis azt szerette volna, ha imádott édesanyja, Mary Zsuzsi mellé temetik.

Egy hónappal azután, hogy tragikus körülmények között hirtelen elhunyt, titokban elbúcsúztatták Mary Zsuzsi és Klapka György legkisebb fiát, a 34 éves Klapka Dennist. A férfi végakarata azonban nem teljesült: nem édesanyja mellé temették – írja a Blikk.

Dennis augusztus 6-án este éppen az egyik barátjánál tartózkodott, amikor olyan heves epilepsziás rohamot kapott, ami végül a halálát okozta. A 34 éves Klapka-fiút hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni.

A Blikk megtudta, hogy Dennist tegnap délelőtt fél 11-kor titokban búcsúztatták el a Fiumei úti sírkertben. Az öt testvérén kívül csupán három barátja jelent meg, közülük az egyik felháborodva mesélt a temetésről a lapnak. Elmondta, hogy Sandy intézte a szertartást, de nem árulta el, hol és mikor lesz, így Dennis barátai nem tudtak megjelenni a temetésen. Urnás temetés helyett pedig szétszórták földi maradványait, pedig Dennisnek az volt a kívánsága, hogy édesanyja mellett nyugodjon halála után.

Az ismerős azt is nehezményezte, hogy csupán 12 percig tartott a temetés, ahol egy pap ecsetelte, mennyire félrecsúszott Dennis élete. A férfi azt sajnálja a legjobban, hogy Dennis barátai nem tudják utólag leróni a kegyeletüket, hiszen Dennisnek nincs síremléke.

Dennisnek korábban drogproblémái voltak, és többször kapott epilepsziás rohamot, egyszer pszichiátriára is került emiatt.

klapka dennis és mary zsuzsi

Eltemették Klapka Dennist, nem teljesült a végakarata (Fotó: Centrál Média)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top