nlc.hu
Otthon

Részletek Klapka Dennis haláláról

Részletek derültek ki Klapka Dennis haláláról

Az elhunyt barátja szerint későn ért ki a mentő.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, két nappal ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Klapka György fia, Dennis. A mindössze 34 éves fiatalembernek az utóbbi időben többször voltak epilepsziás rohamai, amit már nem bírt a szervezete. Éppen az egyik barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj – Erdei Márton a Blikknek mesélt a történtekről.

Klapka Dennis

Fotó: Nagy Zoltán / Central Médiacsoport / Central

„Az erkélyen ültünk, amikor egyszer csak kiabált a feleségem a lakásból, hogy baj van. Dennis a kislányom, Bianka szeme láttára kapott rohamot. (…) Azonnal hívtuk a mentőket, és közben próbáltuk mellkaspresszióval életben tartani. Egy örökkévalóság volt, 32 perc, mire kiértek” – mondta a férfi, aki nagyon régóta ismerte Dennist, az egyik legjobb barátja volt. 

Márton arról is beszámolt, hogy Dennis az apjától örökölt 80 millió forintot hamar eltapsolta. „Nagyon nehéz élete volt, olyan volt, mint egy sebzett mackó, aki ugyan nagydarab, de alaposan legyengült. Igen, valóban sokat ivott, tényleg napi több üveg vodkát ivott meg, több doboz cigit elszívott, de közben nagyon jó ember volt, jóhiszemű, aki csak segíteni akart mindenkinek. Azt gondolta, pénzzel megveheti az emberi kapcsolatokat, és ezt bizony sokan ki is használták. Nemrég például a csapat, amely felújította a lakását, ötmillió forintot fizettetett ki vele egy pár tízezret érő munkára.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top