nlc.hu
Életmód

Macskákra maradhat Klapka Dennis vagyona

Meghalt Klapka György fia: macskákra maradhat a vagyon

A 34 éves Klapka Dennis két éve megírta a végrendeletét, amelyben macskáira hagyta a vagyonát.
Meghalt Klapka Dennis

Mint arról beszámoltunk, tragikus hirtelenséggel 34 évesen elhunyt Klapka György fia, Klapka Dennis. Egy barátjánál vendégeskedett, amikor epilepsziás roham tört rá, és szervezete már nem bírta el a terhelést. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni.

A milliárdos üzletember özvegye, Klapka Marika alig néhány órával Dennis halála előtt beszélt nevelt fiával telefonon. A fiatal fiú 2011 karácsonyán veszítette el édesanyját, Mary Zsuzsit, azóta pedig saját anyjaként szerette apja feleségét.

A Blikk azt írja, hogy miután Klapka György 2017-ben elhunyt, Dennis valamivel kevesebb mint 80 millió forintot örökölt apjától. Dennis magányosan élt, az örökség körüli viták miatt végleg megromlott a kapcsolata a testvéreivel, olyannyira, hogy az utóbbi években nem is tartotta velük a kapcsolatot, és nemcsak fizikai, hanem pszichés problémák is gyötörték.

Korábban maga nyilatkozta, hogy örökségét, minden ingó és ingatlan vagyonát a macskáira, vagyis arra az alapítványra hagyta, amelyet kedvencei miatt alapított.

„Egyedül vagyok, mint az ujjam, csupán a Mia Alapítványtól örökbe fogadott cicáimtól kapok önzetlen szeretetet” – mondta két éve Dennis.

(Kiemelt kép: Nagy Zoltán/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top