nlc.hu
Sztárok

Klapka Dennis mostohaanyjától kap síremléket

Klapka Dennis a mostohaanyjától kap síremléket

Klapka Marika, Klapka György özvegye ad síremléket a tragikusan fiatalon elhunyt Klapka Dennisnek.

Klapka Marika, bár szeretett volna ott lenni az éppen egy hónapja elhunyt Klapka Dennis temetésén, de több okból sem tudott elmenni a szertartásra, egyrészt mert senki sem szólt neki, mikor és hol lesz a temetés, másrészt balesetet szenvedett, és eltörött a lába – írja a Bors.

Klapka Dennis sírhelye

Fotó: Sajtóklub RTL Klub

„Az a szomorú igazság, hogy én is csak Dennis barátaitól tudtam meg, hogy a testvérei nem az édesanyja, Mary Zsuzsi mellé temették, hanem egy alig tizenöt perces, összecsapott szórásos szertartáson búcsúztak tőle. Nekem sajnos csak az egyik Klapka gyerek vette fel a telefont a temetés előtt, a többiek még ennyit sem tettek meg. Sajnos én a lábtörésem miatt a lakásomba vagyok zárva, de azt terveztem, hogy amikor a jövő héten leveszik a gipszet, kimegyek hozzá, de hát nincs hová és ez nagyon elszomorít… azt sajnos nem tehetem meg, hogy Dennis édesanyjának a sírkövére felvésessem az ő nevét is, pedig ez lenne az, ami talán pici megnyugvást hozhatna a lelkének, hiszen így legalább részben teljesülne az akarata, amit életében oly sokszor és sok mindenkinek kinyilatkoztatott. De a férjem síremléke fölött én rendelkezem, és amikor a hevenyészett búcsúztató napján gyertyát gyújtottam Dennis lelki üdvéért, megígértem neki, hogy az apja sírkövére felkerül majd az ő neve is” – mondta Klapka György özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top