nlc.hu
Sztárok

Klapka Dennis halála

Egy közeli barát Klapka Dennisről: „Meg akart halni”

Klapka Dennis magányosan élte a mindennapokat.

A 34 éves Klapka Dennis nagyon magányos élte élete utolsó időszakát – írja a Bors.

„Ez a szegény fiú több mint tíz éven át emésztette magát anyukája halála miatt és az utóbbi időben szinte már csak arról beszélt nekem, hogy miatta halt meg Zsuzsi, mert nem volt mellette és nem figyelt rá eléggé. Számtalanszor hallottam tőle, hogy számára már csak az hozhat megnyugvást, ha az anyja után megy és bocsánatot kér tőle odaát. Meg akart halni… Éreztem, hogy tennem kell valamit, ezért folyamatosan kértem, hogy jöjjön el hozzám pár napra, pihenjen és engedje el a gondjait egy kicsit. Ígérte is, hogy jön, de sajnos végül erre már nem maradt ideje” mondta Rita, Dennis egyik jóbarátja, aki azt is elárulta, a fiatal fiút az is bántotta, hogy testvérei elfordultak tőle. 

Klapka Dennis

Fotó: Nagy Zoltán / Central Médiacsoport / Central

„Akad olyan testvére is, aki konkrétan letiltotta a számát. Persze, amikor az utolsó, apjuktól örökölt ingatlan eladásáról volt szó, meg tudták keresni, de azóta egyszer sem beszéltek vele. Ha csak egyikük megkérdezte volna tőle, hogy hogy van, érezte volna, hogy tartozik valahová és talán nem dobja el a gyógyszereit és nem issza magát szó szerint a halálba. Mert hogy ezt tette…” – jelentette ki Rita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top