Sztárok

Dukai Regina óvónőnek állt

Dukai Regina modern kori Hófehérkeként, kisméretű kabátkák, apró uzsonnás tányérok és parányi székek között töltötte egy délutánját. A törpéket ezúttal egy csapat zsivajgó óvodás jelentette, Reginának pedig be kellett bizonyítania, hogy elboldogul az igencsak élénk gyerekekkel.

“Általában jól értek a picik nyelvén, szerintem örököltem óvónőként dolgozó anyukám gyerekszeretetét és pedagógiai érzékét. Remélem, az édesanyám büszke lesz rám!” – mondta Dukai, aki egy táblagépet is vitt magával az oviba, ha esetleg nehezen boldogulna a gyerekekkel.

Megnézem
Összes kép (1)

Miután Dukainak az udvaron sikerült összeterelnie a délutáni alvástól erőre kapva rohangáló kicsiket, zenei repertoárját is bővíthette a gyerekek angol nyelvű mondókáival, karácsonyi dalaival, amikre egymást túlénekelve, elragadtatva tanítgatták. A különleges pillanatot közös szelfin örökítette meg, és azonnal posztolta is a közösségi oldalán. Dukai Regina feladata volt az is, hogy feltálalja az uzsonnát az elmaradhatatlan citromos teával. Ez volt talán a nap legnyugodtabb része: mindenki fülig vajasan tömte magába az ételt, utána azonban újra felpörgött a csoportszoba, a gyerekek ugyanis nemcsak egymással merültek élénk játékba, hanem a kezdeti félszegségüket levetkőzve folyamatosan Reginán csüngtek, kedvenc játékaikat mutogatták neki, és be nem állt a szájuk. Ekkor érkezett el a táblagépezés ideje. “Egy olyan kifestőt nyitottam meg nekik, amiben közösen színezhették ki a karácsonyi képeket” – mesélte Regina, aki a közös színezés és egy-két vereséggel végződő dámapartit követően búcsút vett a gyerkőcöktől. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top