nlc.hu
Sztárok

Dukai Regina kislánya

Dukai Regina elárulta, hogyan derült ki, hogy babát vár

Az influenszernek fel kellett dolgoznia a látottakat és a hallottakat.

Dukai Regina kislánya, Olívia tavaly decemberben született. A híresség tudatosan óvja magánéletét a nyilvánosságtól, ritkán ad interjút, most azonban kivételt tett. Elmesélte például, hogyan tudta meg, hogy gyermeke lesz. 

„Tíz perccel azelőtt, hogy megtudtam, terhes vagyok, épp arról beszélgettünk a nőgyógyászommal, dr. Katona Renátával – akihez akkor azért mentem el, mert úgy gondoltam, kiújult az endometriózisom vagy valami még ennél is nagyobb gond húzódhat a háttérben –, úgy érzem, eldöntöttem, a jövőben ketten éljük az életünket a párommal, hiszen így is tökéletesen jók vagyunk együtt. Aztán egyszer csak meghallottam egy zakatoló szívhangot. Meg is jegyeztem Renátának, hogy hallja-e, milyen ideges vagyok… És ekkor közölte, hogy ez nem az én szívem hangja. Filmbe illő jelenet volt ez mindkettőnk számára” – nyilatkozta a GLAMOUR magazinnak adott interjúban Regina. Hozzátette, hogy a legtöbb ilyen esetben egy nő a fellegekben érzi magát, ő viszont sokkot kapott.

„Fel kellett dolgoznom a hallottakat, látottakat. Hogy oldom meg? Hogy fogok dolgozni? Hogy tudom majd etetni? Hogy tudom kimutatni a szeretetemet? Biztosan jó anya leszek? Ezer meg egy kérdés zakatolt a fejemben. Ezekről az érzésekről nem könnyű nyíltan beszélni, mert attól félünk, ítélkező visszajelzés érkezik válaszként. Pedig ez nem azt jelenti, hogy nem vágytunk a babára, csupán eluralkodott rajtunk a félelem” – mesélte egykori érzéseiről a híresség. Egy kedves ismerőse nyugtatta meg, hogy egy percig se aggódjon azért, mert nem önti el azonnal a rózsaszín köd, miután megszületik a baba, vagy mert nem érzi azonnal az anyasággal járó felemelő érzést. Idővel jönni fog. „És igaza lett! Most már nem tudom elképzelni az életünket Olívia nélkül. A szeretet, amit iránta érzek, leírhatatlan.”

Dukai Regina

Dukai Regina (Fotó: GLAMOUR/ Ajkai Dávid)

Regina a közösségi médiában is tudatosan van jelen, nagyon kevés dolgot oszt meg magánéletéből. „Jó pár éve, sok szakítás és erről szóló felesleges újságcikk után döntöttem el, hogy olyan valakivel képzelem el az életemet, aki nem várja el, hogy képeket osszak meg róla és nem a posztolás jelenti számára a garanciát a jó párkapcsolatra. Olyan társat képzeltem el, aki enélkül is jól érzi magát velem” – mondta a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top