nlc.hu
Család

Megszületett Dukai Regina kislánya

Megszületett Dukai Regina kislánya, egy közös képpel tudatta a nagy hírt

Gyönyörű nevet kapott a modell első gyermeke.

Dukai Regina egy aranyos fotó kíséretében osztotta meg Instagramon a nagy hírt, miszerint december ötödikén megszületett kislánya. A modell a nyáron jelentette be, hogy első gyermekével várandós, majd később közzétett egy fotót arról, hogy kutyája, Müzli hogyan alszik növekvő pocakján, és a képhez csak annyit fűzött: „Ez egy gyönyörű barátság kezdete.”

Dukai Regina

Fotó: TV2

Dukai Regina magánéletét féltve óvja a nyilvánosság elől, de korábban, hogy segíteni tudjon sorstársain, megosztotta, hogy endometriózist diagnosztizáltak nála, és emiatt meg is kellett műteni, majd arról is beszámolt, hogy az egyik kontrollján kiderült, cisztamentes.

Világszerte 200 millió nő küzd endometriózissal, ebből hazánkban több mint 200 ezer, vagyis minden tizedik fogamzóképes korú nő érintett. A betegség komoly fizikai és lelki megpróbáltatásokkal jár, az egyike az, hogy megnehezíti a teherbeesést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top