nlc.hu
Sztárok

Sztárcsaládok, ahova baba érkezik

2023-ben ezeknél a magyar hírességeknél bővül a család

Igazi baby-boom várható 2023-ban a sztárvilágban.

Kulcsár Edináékat meglepte kisbabájuk érkezése, Debreczeni Zitáék pedig megküzdöttek a második gyermekükért is.

Kulcsár Edina és G.W.M.

Kulcsár Edina és G.W.M. januárban jelentették be, hogy egymásba szerettek. Edina végül meghívást kapott a Dancing with the Stars műsorba, amit végül fel kellett adnia. Kiderült, várandós.

Baby-boom 2023-ban a sztároknál

(Fotó: Trenka Attila/solwee)

„Sajnos, nem sajnos, nyilván kettős érzések vannak bennem és emiatt a hír miatt nem tudom folytatni a versenyt. Babát várok. Nem számítottunk rá, de amennyire váratlan volt, annyira nagy a boldogságunk” – mondta Edina.

Annoni Zita és Gianni

Debreczei Zitának és férjének nem indult könnyen az év, az exmodellnek volt egy spontán vetélése még márciusban, amiről nyíltan beszélt hónapokkal később:

„Nem beszéltem még erről, de… volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Volt olyan korábban, hogy nem volt sikeres a beültetés, de ami ennyire sokáig elvitt terhesség, és már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk és tényleg sikerült, járt rajta az agyunk, hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót… Nehéz volt megélni ezt a tragédiát, kaptunk egy pofont az élettől, jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, és azt mondta: »Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben«” – tette hozzá Zita.

Baby-boom 2023-ban a sztároknál

(Fotó: Schumy Csaba/solwee)

A pár nem adta fel, az előírt egészségügyi szünet után ismét belevágtak a lombikprogramba, ami sikeres lett: második gyermeküket várják, boldogságuk határtalan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top