nlc.hu
Sztárok

Dukai Regina újdonsült édesanyaként a költözés mellett döntött

Így néz ki belülről Dukai Regina 65 millió forintot érő álomotthona

A családjának most már nagyobb térre van szüksége, ezért az eladás mellett döntöttek.

Dukai Regina újdonsült édesanyaként a költözés mellett döntött. Imádott 45 négyzetméteres lakása egy XVI. kerületi társasház harmadik emeletén található, délnyugati fekvésű, és mivel a 25 négyzetméteres erkély a kertre néz, így minden bizonnyal csendes is. A népszerű magyar modell hosszú évekig lakott ebben az ingatlanban, ám ahogy a közösségi oldalán írta, kinőtték azt. Íme a hirdetés, nézz be a híresség otthonába

Dukai Regina

Dukai Regina Fotó: Korponai Tamás

„Féltve őrzött ékszerdobozom várja új lakóját! Hosszú évek óta éltem itt, és bár számtalanszor lett volna lehetőségem nagyobb otthonba költözni, én mégis ragaszkodtam ehhez a napfényes, nyugodt, aprócska otthonhoz. Kertvárosi környéken van, számomra olyan volt, mintha vidéken élnék” – áll az édesanya bejegyzésében, aki nemrég mutatta meg a kislányát. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs-beálló, valamint egy 2,5 négyzetméteres zárt tároló is, ezeket 10 millió forint értékben kötelezően meg kell vásárolnia az új tulajnak.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top