Sztárok

Bonyodalmak Gábor Zsazsa temetése körül

Gábor Zsazsa valószínűleg ott nyugszik majd, ahol Marilyn Monroe is, egy Los Angeles-i temetőben. De szó esett Magyarországról is. Még senki sem tud biztosat.

Néhány hónappal a századik születésnapja előtt elhunyt Gábor Zsazsa. A színésznő korábban azt nyilatkozta, szívesen nyugodna majd magyar földben, ám erre valószínűleg nem kerül sor. 

“Mi sem ismerjük a nagynéném végakaratát, az újságokból értesültünk arról, hogy Zsazsa azt kérte, itthon temessék el.Természetesen a család áll Anhalt rendelkezésére, ha úgy döntenek, hogy mégis hazahozatják a földi maradványokat, de ez ügyben mi nem tudunk intézkedni. Ezzel együtt számos bonyolult logisztikai kérdés is fennáll, amelyek a hazahozatal ellen szólnak” – nyilatkozta a Borsnak Gábor Márton, a művésznő unokaöccse.

Gábor Zsazsa édesapja, Vilmos a Kozma utcai zsidó temetőben nyugszik, ám ott nincs lefoglalva sírhely a művésznő számára. “Nem ismerjük a végrendeletet, azt sem tudjuk, hogy Zsazsa pontosan milyen viszonyban volt az édesapjával, de én azt gondolom, igen kevés az esély arra, hogy hazahozzák. Inkább azt valószínűsítem, hogy az édesanyja mellé temetik majd el” – vélekedik a temető vezetője, Streit Sándor.

Bonyodalmak Gábor Zsazsa temetése körül

“Már meglátogattunk egy temetőt kint Los Angelesben, azt, ahol Marilyn Monroe is nyugszik. Feltehetőleg ott veszünk majd tőle végső búcsút. A temetés időpontjáról még nincs információm” – mondta Marcus, Gábor Zsazsa és Frederick von Anhalt örökbe fogadott fia. A Los Angeles-i temető logikus választásnak tűnik, hiszen Zsazsa édesanyja és szintén színésznő testvére, Eva is ott nyugszik 1995 óta. A Pierce Brothers sírkertben Marilyn Monroe mellett olyan hírességek közé kerülhetne a sztár, mint Peter Falk, Natalie Wood vagy Roy Orbison – írja a lap.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top