nlc.hu
Sztárok

Gábor Zsazsa végakarata

Rokonai szerint mégsem teljesült Gábor Zsazsa végakarata

Rokonai szerint nem ott nyugszik Gábor Zsazsa, ahol szeretett volna.

Magyar rokonai szerint nem teljesült Gábor Zsazsa végakarata, a híres díva ugyanis az édesapja mellett szeretett volna nyugodni a Kozma utcai izraelita temetőben – írja a Blikk.

Rokonai szerint mégsem teljesült Gábor Zsazsa végakarata

Fotó: Fábián Olga/smagpix

Mint azt Zsazsa unokatestvérének unokája, Marcell a Blikknek elmondta, ő például csak a sajtóból értesült a temetés híréről. Noha Zsazsa özvegye, Frederic von Anhalt korábban azt mondta, néhai neje boldog lenne, ha látná, hogy teljesült a végakarata, a magyar rokon szerint nem ez volt Zsazsa kívánsága.

„Ő az édesapja mellett szeretett volna nyugodni a Kozma utcai izraelita temetőben. A zsidó temetéseknek szigorú szabályai vannak, már az is furcsa, hogy ilyen sokáig nem helyezték végső nyugalomra a hamvait” – mondta Marcell.

„Az unokatestvér unokatestvérének a rokonai, ennyi erővel bárki mondhatja, hogy Zsazsa hozzátartozója…” – válaszolta erre Anhalt herceg, aki dupla sírhelyet váltott ki Magyarországon.

Olvass még Gábor Zsazsáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top